2017. szeptember 19., kedd

Love You to Death

A történet címét bizony a Type O Negative zenekar száma ihlette. NÓTA Maga az érzelem világa, nekem egyet jelent Imhotep és Anck-Su-Namun szerelmével. Kezdjük is a rég elfeledett fanatizmusom felelevenítését, eme aprócska szösszel... 


Ezer év, esetleg még annál is több. Érzelmek. Halál. Feltámadás. A szerelmünk örök. Így hirdetted. Öltem érted. Értünk. Éltem érted. Megöltél. A világot adtam volna neked. Te pedig elvetted tőlem. A lelkem most üres, akárcsak koporsóm. Te tetted. Ezek után azt kérem, sírom magad légy. Ennyi jár. Szerelmed vágya vér. De bennem már hideg tűz ég. Mégis visszavár. Nem számít, hogy gyáva voltál. A hold üres udvarán kiáltom neved. Elvitted lelkem titkait. Várom, hogy álmaim tengerében rám találj. Hiszem még, él a szenvedély. Jöhet bármilyen Isten, vagy Halál. Én ott várok rád. Ott, szerelmem magányos templomában. Hol senki más. 
Abban a pillanatban gyűlöltelek. Mégis húsodból formázott gyönyör. A szó fegyver. Sivár lelked ajtaján. Most azt kérem, az áldozat Te légy. Néma könyörgésem börtöne. Halandóságom gyötrelme. Te éltettél. 
Ezer év, esetleg még annál is több. A halál csak a kezdet. Ezt mind tudjuk rég. Sosem felejtettél. Azt kérem, ha megalvadt a lét. A sebek felszakadtak rég. Minden elmúlik. Időn és homokon át. Mikor minden sebed álmot takar. A múltam hozzon el. Légy az enyém. Tested rejtsen el. Emlékezned örökké kell. Egy véget nem érő éjszakára, az örök méreg te légy. Anck-Su-Namun.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése