2017. július 16., vasárnap

Következtetések

Egy kis Samiferrel szeretnék kedveskedni barátnőmnek, Sacinak, aki szemtelenül fiatal hozzám képest, de azért boldog szülinapot! ^_^


 Sam Winchester kényelmesen elterült az ágyon, miközben a laptopot az ölében pihentette. Nem tudta mit is szeretne csinálni, csak leült elé, hogy megnézze a híreket. Persze ez magával hozta, hogy közben a youtube-on zenét kapcsoljon be.
 - Fenébe! - Sóhajtott fel lemondóan, mikor meglátta a rengeteg disney-zene előzményt és megfogadta, hogy mától inkább kilép minden alkalommal, mielőtt unokahúgának odaadja játszani a gépét.
 Mondjuk így legalább szemmel tarthatta, hogy éppen mi az aktuális kedvence a kis Izabellának. Ahogy jobban szemügyre vette, jelenleg Szépség és a szörnyeteg lázban égett Dean kislánya. Ez is biztosan Castiel műve. - Mosolyodott el a gondolatra. Ő ragaszkodott, hogy ne csak Verdákon nevelkedjen fel a gyereke, mert egy kislánynak kívülről kell tudnia a mesék dalait. Persze arról szó sem volt, hogy mindezt Sam laptopja fogja bánni.
 - Baj van? - Lépett be Lucifer a szobába és elfeküdt párja mellett.
 Bár, mikor ránézett a képernyőre, nem is kellett többet kérdeznie.
 - Most már értem miért tette fel tegnap azt a furcsa kérdést. - Nevetett fel a férfi.
 - Kérdést? - Nézett rá a másik.
 Lucifer csak somolygott magában. Ez maradhatott volna a közös titkuk is a kislánnyal.
 - Na, ne kéresd magad! - Bökte oldalba a szőke hajút, de ő csak megrázta a fejét és szentül hitte, hogy így lesz a legjobb.
 Sam persze azonnal vissza akart vágni, így letéve a gépet, felpattant az ágyról és egy "Akkor megkérdezem Izát!" felkiáltással el akart indulni megkeresni rokonát. Természetesen gondolhatta volna, hogy nem lenne szabad ujjat húznia magával az Ördöggel, de abban a pillanatban ez sem érdekelte. Csak arra kapta fel a fejét, hogy az ajtóban nekiütközik valakibe.
 - Lucifer, engedj ki! - Húzta össze fenyegetőn szemöldökét a magasabbik.
 - Mert mi lesz, ha nem? - Vigyorgott rá a másik felsőbbrendűen.
 Sam nem gondolkodott túl sokat. Magához rántotta egy csókra a férfit, majd szép lassan átvette felette az irányítást. Mire Lucifer észrevette volna, párja már sehol nem volt. Megvonta a vállát és visszafeküdt az ágyba. Várt, hogy milyen hírekkel tér vissza.

 - Lucife, bácsi! - Sietett felé a kislány. - Sam bácsinak azért van olyan hosszú haja, mert ő akar lenni Belle? - Nézett rá hatalmas kék szemeivel.
 Nem sűrűn fordult elő az Ördöggel, hogy elnémul, de abban a pillanatban nem tudta azt sem, hogy melyik bolygón van. Inkább leguggolt Izabellához, hogy szemmagasságba kerüljenek, majd feltette a kérdést.
 - Hogy ki akar lenni? - Pislogott nagyokat.
 - Hát, Szépség, a meséből. - Próbálta lassabban magyarázni, hogy a másik is megértse. - Apa megmutatta nekem a mesét és mondta, hogy te vagy a Szörnyeteg, akit Sam bácsinak sikerült megszelidítenie. Így arra jutottam, hogy Sam bácsi a szépség. Akkor olyan akar lenni, mint Belle, és ezért növeszti évek óta a haját.
 Ezt olyan meggyőződéssel mondta, minthogy a Nap reggel süt, az ég meg kék. Lehet ellent mondani egy négy éves gyereknek?
 - Igen, kicsim. - Simított végig a szőkésbarna tincseken. - Pontosan ezért.
 Letörölhetetlen mosoly ült ki a kislány arcára, majd elszökdécselt.

 Nagyjából öt perc múlva, egy zavarodott Winchester lépett be a hálószobájuk ajtaján.
 - Megtudtál mindent, amire kíváncsi voltál? - Kérdezte az ágyon fekvő, de válasz nem érkezett.
 Sam egyszerűen elfeküdt a másik lábán, maga elé vette laptopját és egy pillanattal később megszólalt a jól ismert dallam.
 - Úgy néz ki, művelődnöm kell. - Nézett hirtelen a másik felé, mintha bizonygatna valamit.
 Lucifer elnevette magát, ahogy meglátta a képernyőn kiírva nagy betűkkel a címet: "Szépség és a szörnyeteg". Mindig is szerette a boldog végeket, így hagyta, hogy párja az ölében feküdve, végig nézze a mesét, míg ő a barna tincsekkel játszadozott.
 Castielnek igaza volt. Sam Winchester volt az egyetlen, akinek sikerült megszelidíteni egy szörnyeteget és ő ezt egy cseppet sem bánta.

4 megjegyzés:

  1. Aaaah tökéletes szülinapi ajándék*-* Azért kíváncsi lennék egy ilyenfajta Samifer AU-hoz. Nagyon szépen köszönöm Lexi <3

    VálaszTörlés
  2. Chuck, ki Mexicoban leledzel... gyere ide és csettints porrá! X'D
    Hát ezen: VISÍTVA RÖHÖGTEM!!! Nagyon tetszett. :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszönöm, te hibád is... Emlékszem, hogy az első könyv amit egyedül olvastam el (te hoztad ki könyvtárból) az a Szépség és a Szörnyeteg volt :D

      Törlés