2017. május 24., szerda

Valahol a semmiben

Összekapott egyperces Castiel és Crowley főszereplésével. 12x23 SPOILER.


Castiel egy ismerős alakot vélt felfedezni a vakító fehérségben. Egyelőre nem tudta volna megmondani, hogy kit lát, csak annyit, hogy már látta. Sokszor. Valamiért kedvelte, de közben valami mást is érzett, ami közel volt az utálathoz is. Közelebb lépett, és abban a pillanatban a fekete ruhás alak felé fordult.
- Helló, Tollas! - Ha az arcról nem is ismerte volna meg egyből, a hangjáról szinte azonnal beugrott. Crowley áll vele szembe. - Azt hiszem nem jött be a tervem. Te is itt vagy. Mi van Mókussal meg Bocival? Apuci őket is elgyepálta? - Cas bűnbánóan sütötte le a szemeit. Most már eszébe jutott minden. Az utolsó dolog, amit látott Dean kétségbeesett arca volt. Ha Lucifer megölte őket, ha elvitte Jacket... Mindent elrontott. - Na, Tollas! Azért ennyire ne legyél szomorú, nézd a dolgok jó oldalát. Castiel és Crowley újra együtt! - Crowley mosolya egy pillanatra eltüntetett minden bánatot Castielből. Csak egy dolog jutott eszébe, amit erre válaszolhatott volna:
- Yay.

4 megjegyzés:

  1. Yeeeeeeeeey, új fic! És tőled! *sokkot kap* :D Oke, tényleg nem tudok mit írni rá, csak hogy "Yeeeeeeeeeeeey" *diszkréten meghal*

    VálaszTörlés
  2. nem tudom hogy sírjak, nevessek vagy visítsak és ez nagyon frusztráló

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aaa, azt hiszem ez a legjobb reakció, amit kaphattam volna xD egyébként én is hasonlóan érzek az évadzáró után :')

      Törlés