2017. február 2., csütörtök

A kockás ing esete



"Meghalok." Gondoltam magamban. Képtelen voltam eldönteni, hogy még részeg vagyok, vagy már elkezdődött a másnaposság. Kómásan kászálódtam ki az ágyból és éltető kávé után kutatva, nekimentem mindennek, ami az utamba került. "Túl sok bútorom van." Jegyeztem meg csukott szemmel. 
Az asztalnál már ott ücsörgött alsónadrágban, kócosan a zöldszemű vadász. Elég régóta vadásztunk már együtt, de ezeket a reggeli pillanatokat még mindig nem sikerült feldolgoznom. Majdnem meztelen alakja, izmos combjai és széles háta fogadott. Kuszán álló tincseibe túrva iszogatta az első kávéját. Sosem tudhatja meg, de a szívem kihagyott egy dobbanásnyi ütemet, mikor rám emelte a fáradt tekintetét.

- Jó reggelt! - Csillantak fel a szemei és megeresztett egy fülig érő vigyort.
- Töröld le a képedről, inkább önts egy kávét. - Forgattam meg a szemem és lehuppantam mellé. Abban a pillanatban, hogy leültem, rájöttem vidámsága tárgyára. Egy ingen és egy bugyin kívül nem viseltem mást. A combom odaragadt a székhez. - Nem akarlak ilyen korán csesztetni, nem vagyok öngyilkos hajlam, de ez nem Sammy inge? - Felvont szemöldökkel méregette az anyagot. Elsápadva szagoltam meg, de csak a tömény alkohol érződött.
- Nézd meg a méretét. - Nyúlt a tarkómhoz és elhúzott szájjal konstatálta, hogy XXL-es.
- Nem tudom mi történt tegnap, de az tuti, hogy Sam és köztem semmi nem történt.
- Honnan vagy ebben ennyire biztos? - Fújtatott egyet idegesen. Ha nem ismertem volna milyen, féltékenységként fogtam volna fel.
- Szép napot galambocskáim! - Vágódott elénk Lexy. - Mi ez a savanyú hangulat? Csak nem citrompótló került a kávéba?
- Inkább arra lennék kíváncsi, neked mitől van földöntúli jó kedved? - Morogtam az orrom alatt. Végül válaszolnia sem kellett. Sam lépett be a konyhába, Deanhez hasonló hiányoz öltözetben.
Vak nem voltam. Természetesen megakadt rajta a szemem, de semmi különleges érzelmet nem váltott ki belőlem. Semmi elakadó lélegzet, se szívritmuszavar.

Húgomhoz lépve puszit nyomott a szájára, én pedig megnyugodtam. Biztosan nem történt köztem és a "csillagvizsgáló" között semmiféle szexuális tevékenység.
- Hogy kerül az inged Ginára, ha a vattacukrot tömted tegnap? - Akadt ki Dean. Első reakcióként tarkón legyintettem a bunkó beszólásért cserébe.
- Ti komolyan semmire sem emlékeztek? - Nevetett Sam. - Néhány whiskeyvel és egy vetkőzős pókerral kezdődött. Eldurvult a buli, mikor Cas aurasértő módon próbálta felfedezni a női mellek világát... - Bökött felém. Kikerekedett szemekkel hallgattuk a storyt. Képtelen voltam elhinni, hogy mindenki a teremben látta a melleimet csupaszon. - Belőled előtört a féltékeny vadállat, az első kezed ügyébe akadó ruhadarabba becsavartad szerencsétlent és felcipelted az emeletre.
- Ezt csak kitaláltad! Dean nem lenne féltékeny. - Tagadtam. Ha történt volna valami, arra ezer százalékig emlékeznék.
- Mondjuk melletted ébredtem... - Dünnyögte közbe, de a mondat másik részére nem válaszolt. A vér kifutott az arcomból.
- Olyan hangosak voltatok, hogy Sammy hullarészeg énje is jól akarta magát érezni és... - Kezdte Alexa, de belepirulva elnémult.

- Szevasztok. - Csoszogott be Réka. Semmi furcsa nem volt rajta, ha leszámítjuk a csuklójára csomózott nyakkendőt. Dean megköszörülte a torkát és kíváncsiskodni kezdett.
- Pepi... hol van Cas? - Somolygott pajzán szikrákkal a szemében.
- A zokniját keresi. - Vont vállat nem törődöm képpel a lány és rágyújtott.
- Castiel hord zoknit? - Kacarászott magában a mellettem ülő
- Igen Dean. - Ácsorgott az ajtóban az emlegetett szamár. Fekete haja az égnek meredve, félpár zokniban és egy felhő mintás kék-fehér boxerban. - A porhüvelyem tartozéka.
- Ácsi! - Szólt közbe Lexy. - Ez azt jelenti, hogy az éjjel ti ketten...?
- Ha tudnátok mennyi mindent tanult azokból a filmekből... - Sóhajtott Réka merengve és megemelte kötözött kezét. Mi a jó isten ez... a Szürke 50 árnyalata?!

Bele se mertünk gondolni mik történhettek köztük.
- Kezdek féltékeny lenni. - Pattan fel Dean morcosan. - Mindenkinek csudijó éjszakája volt - állítólag nekünk is - de csak mi nem emlékszünk rá.
- Cseréljük vissza. - Nyújtotta Lex felém a rajta lévő zöld-fekete kockás inget. Egyből tudtam, hogy EZ Deané. Boldogan álltam neki kigombolkozni, de semmi nem volt alatta.  Alexának legalább volt annyi esze, hogy topot vett magára. Dean seperc alatt felfedezte a problémát és elém állva takart a többiek - kifejezetten Cas pornó-rajongó szemei elől. Csak miután átöltöztem, akkor tűnt fel, hogy Dean nem fordult el.
- Tetszett a műsor Winchester? - Sam hangosan felnevetett bátyja pofátlanságára.
- Szerintem elevenítsük fel az éjszaka emlékeit. Visszatekerhető film. - Suttogta, de mindenki hallotta.
- Én láttam azt a Mennyből az angyalos filmet. - Szólt közbe Castiel. - Megtanultam az angyal részét. - Pepi majdnem megfulladt a kávéjától.
- Szükségem lenne arra az áldásra. - Karolt a kék szeműbe és el is tűntek.

Mindenki sápadtan nézett utánuk.
- A kicsikénk kirepült. - Baromkodott Dean, Sam pedig csak csóválta a fejét.
- Láttad azt a nyakkendőt? Ezentúl semmi más nem fog róla eszembe jutni. - Röhögött Lexy is.
- Na, megkérdezzük az ágyat milyen volt az éjszaka? - Vonogatta Dean a szemöldökét mókásan, mire kitört belőlem a nevetés.
- Ahhoz el kellene rabolnod. - Szívtam a vérét, de nem számítottam rá, hogy felkap a vállára és erősen fogva két kézzel, a lépcső felé veszi az irányt. - Tegyéééél le! - Sikítottam, de válaszként csak rácsapott a seggemre.
- Ez az ing sokkal jobban áll...
- Hazudiiik! - kiabált utánunk Alexa, aztán becsukódott mögöttünk az ajtó.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése